Máximapark zoekt versterking achter de schermen

door | 28 maart 2024

Versterking achter de schermen gezocht!

Het mooiste stadspark van Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers, ook achter de schermen. Zin om mee te denken?

Vind je het leuk om je in te zetten voor het Máximapark lees dan snel verder. We zoeken verschillende vrijwilligers die samen willen werken aan het park. We werken aan 5 overkoepelende thema’s en zoeken voor verschillende plekken, rollen en taken nog enthousiaste vrijwilligers.

Het Máximapark is nog niet af. We werken actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van het stadspark, met ruimte voor groen, cultuur en spelen. Het Máximapark wil hierbij bewoners, bezoekers en vrijwilligers betrekken en hun ruimte bieden om daarvan te genieten.

Samenwerken met vrijwilligers is de kracht van het Máximapark

Voor het park is een flink aantal vrijwilligers actief op diverse onderwerpen en zijn ze voor groot deel verenigd in verschillende werkgroepen en enkele stichtingen. Dat maakt dat het Máximapark is in sterke mate afhankelijk is van de inzet van vrijwilligers. Mede ook vanwege de grootte van het park en de diversiteit in onderwerpen; beheer, sociaal, veiligheid, ecologie, educatie, bewegen, rondleiden en nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk snel de vrijwilligers vacatures op de overzichtspagina.

Heb je interesse?
Stuur dan een mail naar:
info@maximapark.nl

 

Het Máximapark zoekt versterking.

Gerelateerde artikelen

Welke dieren zie jij in het Máximapark?

Zie jij ook wel eens opvallende dieren in het Máximapark? Help mee om informatie over de dieren en planten in het park te verzamelen en voeg dit toe aan de database van waarneming.nl.

Landschapsbeheerder Hans van Aartrijk

In mei 2024 viert de Vereniging Landschapsbeheer Vleuten-De Meern dat 50 jaar geleden het eerste ei werd gelegd voor de bescherming van landschapselementen.

Een wijngaard in het Máximapark

Voorjaar 2023 is in het Máximapark de Druivengaard geopend. Je vindt hem bij de sportvelden van VV De Meern. Peter Groeneveld, initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Stadswijngaard Utrecht, vertelt.

Krasse Knar Henk Veldhuizen

Elke donderdagochtend kom je in het park een stuk of vijftien ‘krasse knarren’ tegen, die als vrijwilliger in het Máximapark werken om het park nóg mooier te maken. Henk Veldhuizen is er vanaf het begin bij en hij is de oudste van de groep.