Agenda

Nieuws

Japanse Tuin werkzaamheden

Met de bouw van een pagode en de laatste 2 bruggen in Japanse stijl, gaat de Japanse Tuin in het Máximapark weer een nieuwe fase in. De werkzaamheden starten in augustus.

Slagboom bij entree Uilenboslaan

Handmatige draaiende slagboom bij de ingang aan de Uilenboslaan. Bezoekers moeten parkeren op de parkeerplaats aan de overkant. Het is niet toegestaan om met de auto het park in te rijden.

Welke dieren zie jij in het Máximapark?

Zie jij ook wel eens opvallende dieren in het Máximapark? Help mee om informatie over de dieren en planten in het park te verzamelen en voeg dit toe aan de database van waarneming.nl.

Nieuwe Verhalen

Marije Bergstra

Marije Bergstra over de Buurtcamping Máximapark

Op vakantie in je eigen buurt. Drie dagen kamperen op een gezellige camping, bewoond door leuke mensen uit je eigen buurt. Georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Er wordt voor je gekookt, je ontmoet nieuwe mensen, er is een zeer afwisselend programma, voor elk wat wils. Beheerder van de Buurtcamping Máximapark Marije Bergstra vertelt.

Hovenier Fred Weergang over de Japanse Tuin

Hovenier Fred Weergang over de vernieuwde beplanting van de Japanse Tuin. De Japanse Tuin in de Binnenhof van het Máximapark wordt grondig onder handen genomen. Een gesprek met hovenier Fred Weergang, de bedenker van het nieuwe beplantingsplan.

In het Máximapark is iedereen gastheer. We werken samen aan een park van en voor iedereen. Alle mensen mogen meedenken, meepraten en vooral meedoen. Zo is iedereen die gebruik maakt van het mooiste stadspark van Nederland zelf ook gastheer en zorgen we met elkaar voor het behoud van het mooie park.

Het Máximapark verstuurt één keer per maand een nieuwsbrief met informatie over activiteiten en evenementen in het park en verhalen over het park en van betrokkenen bij het park. Wil jij op de hoogte blijven van de vrijwillige werkochtenden, kidsclub activiteiten of evenementen in het park? Meld je dan aan door op de knop rechts te klikken.