Stem nu op het Máximapark

door | 20 januari 2022

Het Máximapark maakt kans op de publieksprijs van de Green Flag Award. Stem daarom nu op het Máximapark!

Klik op de groene button ‘vote’ / ‘stem’ op:

Green Flag Award Máximapark (greenflagaward.org)

In oktober 2021 heeft het Máximapark de Green Flag Award behaald. Een vakjury beoordeelde dat het Máximapark voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen zoals gastvrijheid, goed onderhoud en veiligheid. Een groot compliment aan alle vrijwilligers in het park, de verschillende partners van het park en de samenwerking met de gemeente. Maar nu kan het publiek stemmen op hun favoriete park. Dus geef je stem voor het Máximapark!

 

 

alternatieve locatie

Stem op het Máximapark voor de publieksprijs

Gerelateerde artikelen

Welke dieren zie jij in het Máximapark?

Zie jij ook wel eens opvallende dieren in het Máximapark? Help mee om informatie over de dieren en planten in het park te verzamelen en voeg dit toe aan de database van waarneming.nl.

Landschapsbeheerder Hans van Aartrijk

In mei 2024 viert de Vereniging Landschapsbeheer Vleuten-De Meern dat 50 jaar geleden het eerste ei werd gelegd voor de bescherming van landschapselementen.

Een wijngaard in het Máximapark

Voorjaar 2023 is in het Máximapark de Druivengaard geopend. Je vindt hem bij de sportvelden van VV De Meern. Peter Groeneveld, initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Stadswijngaard Utrecht, vertelt.

Krasse Knar Henk Veldhuizen

Elke donderdagochtend kom je in het park een stuk of vijftien ‘krasse knarren’ tegen, die als vrijwilliger in het Máximapark werken om het park nóg mooier te maken. Henk Veldhuizen is er vanaf het begin bij en hij is de oudste van de groep.