Openbare toiletten

door | 18 maart 2021

Goed nieuws! Vanaf 1 april zijn er weer openbare toiletten in het park. Deze toiletten zijn tijdelijk en blijven tot het einde van de zomer staan.

De tijdelijke toiletten komen aan de rand van het activiteitenterrein en in de Bosspeeltuin.

Bij de Vlinderhof wordt een Dixi én een Dixi voor minder validen geplaatst.

We zijn hier erg blij mee. Bezoekers van het park kunnen dan weer onbezorgd het park bezoeken en zo houden we het park ook schoon.

We zijn bezig om te zorgen dat er op termijn permanente toiletten in het park komen die in de omgeving minder opvallen.

[Edit] 
Voor parkbezoekers met een beperking komt er een toegankelijk toilet naast. Het plaatsen van dit toilet heeft enige vertraging opgelopen. De verwachting is dat deze begin mei wordt geplaatst.

Tijdelijke toiletten in de Bosspeeltuin

Tijdelijke toiletten op het activiteiten terrein

Gerelateerde artikelen

Hovenier Fred Weergang over de Japanse Tuin

Hovenier Fred Weergang over de vernieuwde beplanting van de Japanse Tuin. De Japanse Tuin in de Binnenhof van het Máximapark wordt grondig onder handen genomen. Een gesprek met hovenier Fred Weergang, de bedenker van het nieuwe beplantingsplan.

Welke dieren zie jij in het Máximapark?

Zie jij ook wel eens opvallende dieren in het Máximapark? Help mee om informatie over de dieren en planten in het park te verzamelen en voeg dit toe aan de database van waarneming.nl.

Landschapsbeheerder Hans van Aartrijk

In mei 2024 viert de Vereniging Landschapsbeheer Vleuten-De Meern dat 50 jaar geleden het eerste ei werd gelegd voor de bescherming van landschapselementen.

Een wijngaard in het Máximapark

Voorjaar 2023 is in het Máximapark de Druivengaard geopend. Je vindt hem bij de sportvelden van VV De Meern. Peter Groeneveld, initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Stadswijngaard Utrecht, vertelt.