De werkschuur voor de vrijwilligers en de Parkorganisatie is onlangs verhuisd naar een nieuw tijdelijk onderkomen aan de Alendorperweg 2a.

De “krasse knarren” van de donderdagmorgen hebben hard gewerkt om alle spullen te verhuizen naar het nieuwe onderkomen in de loods van Intratuin. De banner van de Vrienden is goed zichtbaar op de buitenmuur, dus je kan het niet missen. De ruimte is kleiner dan de oude plek en vooral bedoeld als opslag van alle materialen die we nodig hebben voor onze activiteiten van de vrijwilligersochtenden, de Max Kidsclub en de “krasse knarren” van Stichting Vrienden van het Máximapark.

U in de Wijk Leidsche nam een kijkje bij de nieuwe tijdelijke Werkschuur en ging op pad met enkele vrijwilligers. Bekijk hier het filmpje.

De Vrienden hopen dat dit de op-een-na-laatste verhuizing was. Er wordt namelijk in samenwerking met de gemeente gewerkt aan de ontwikkeling van een definitieve locatie bij de hoofdentree van het park naast het parkeerterrein aan de Utrechtseweg. De verwachting is dat deze plek eind 2021 beschikbaar kan zijn.

Vrijwilligers bij de tijdelijke werkschuur