Laat ons weten wat jij vindt van het verplaatsen van de hondenspeelweide aan de Uilenboslaan.

Met de komst van de tijdelijke werkschuur aan de Uilenboslaan voor de vrijwilligers van het Máximapark bekijken we de mogelijkheid om de hondenspeelweide te verplaatsen. Op een deel van de hondenweide aan de Uilenboslaan komt een werkschuur voor de vrijwilligers van het Máximapark. Daarnaast bestaat de kans dat er in de toekomst op deze plek ook een openbaar toilet en extra fietsenstallingen bij komen.

De nieuwe locatie van de hondenweide die we op het oog hebben is bij het water ter hoogte van de Parkzichtlaan (zie foto) nabij de wijk Het Zand. Deze plek is gekozen voor een betere spreiding van de verschillende hondenspeelweides in en rond het Máximapark.

Op zaterdag 13 november zijn op beide plekken met name hondenbezitters gevraagd of zij een verplaatsing van de huidige hondenuitlaatplaats zien zitten. Alle reacties nemen we mee in een advies over de eventuele verplaatsing. Omdat niet iedereen op dezelfde tijd zijn of haar hond uitlaat, doen we deze oproep om jouw mening ook op de website en op Facebook. Meer reacties zorgt voor een beter beeld van de verschillende meningen van bewoners en bezoekers.

Dus laat weten wat jij het liefst wilt, van deze twee keuzes:
A) Ik vind het een goed idee dat ter hoogte van de
       Parkzichtlaan een afgeschermde hondenspeelweide komt.
B) Ik zou graag de huidige hondenspeelweide bij de
       Uilenboslaan willen behouden.

Ideeën over de eventuele inrichting van het terrein zijn ook welkom.
Stuur uw reactie naar info@maximapark.nl

alternatieve locatie

Plek mogelijke hondenspeelweide

alternatieve locatie

Vrijwilliger interviewt voorbijgangers over hondenspeelweide