Foto’s in het park

Het Máximapark is erg fotogeniek. Op Instagram delen we regelmatig een mooie foto. Soms zijn er activiteiten of is er zoveel prachtigs te zien in het park dat we op deze pagina meerdere foto’s delen.

Voor het Máximapark zijn veel vrijwilligers actief, waaronder ook vrijwillige fotografen die ons prachtige Máximapark vastleggen in beeld. Deze foto’s gebruiken we op onze website en onze social media uitingen. Sta je herkenbaar op een foto en heb je liever niet dat we deze foto gebruiken, laat ons dit dan weten via info@maximapark.nl.

Hopplukken

Een paar dagen uitgesteld vanwege de regen, maar op vrijdag 16 september plukte een groep vrijwilligers het hop dat in het Máximapark groeit. De hop ging gelijk in de brouwketel van brouwerij Máximus voor een nieuwe versie van het Mockinbird biertje. Deze middag zijn weer een aantal mooie foto’s gemaakt door onze vrijwillige fotograaf. Bekijk de foto’s van het Hopplukken hier.

De Oogst van Leidsche Rijn

Op zaterdag 10 september 2022 is de eerste editie van de Oogst van Leidsche Rijn georganiseerd. Onze vrijwillige fotografen maakten op deze middag een aantal mooie foto’s van. Bekijk de foto’s van de oogst van Leidsche Rijn hier.