Burendag in de Vlinderhof

Vlinderhof Plantjesmarkt

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren op de 4e zaterdag in september, dit jaar is dat op zaterdag 25 september.
In 2021 wordt in het Máximapark alleen een activiteit georganiseert in de Vlinderhof. 

Kom ook en geniet van de tuin, die deze tijd van het jaar op zijn mooist is! En geniet van de gezelligheid. Je kunt meedoen aan een van de rondleidingen – een aanrader als je meer wilt weten over de ‘ins’ en ‘outs’ van de tuin! Of kom voor de plantjesmarkt en neem een echte Ouddolf-tuin plant mee naar huis. En een potje Vlinderhof honing mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Lees hier meer over het ontstaan van de Vlinderhof.

Bekijk hier de website van de Vlinderhof met actuele informatie over deze feestelijke Burendag.

Volgend jaar hopen de Vrienden van het Máximapark ook weer een activiteit te organiseren. Dit jaar was dat helaas niet mogelijk. Wil jij graag als vrijwilliger meehelpen met het organiseren van activiteiten in het Máximapark? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@maximapark.nl.

 

Kijk hier voor meer informatie over Burendag of om je eigen Burendag activiteit aan te melden.

 

Vlinderhof Burendag

Burendag in de Vlinderhof (foto Vlinderhof)

Vlinderhof Plantjesmarkt

Plantjesmarkt tijdens Burendag in de Vlinderhof (foto Vlinderhof)

Festival TREK

Festival TREK

sep 6 - 8, 2024 Gehele Dag Activiteit Activiteitenterrein Eten en drinken

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Geniet van muzikaal talent en kleinkunstenaars. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Lees meer