Wandel je wijzer in het Máximapark

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dit keer in het Máximapark over het thema gezond en lekker eten.

Soms lijkt het wel alsof er 10 miljoen voedingsdeskundigen in Nederland rondlopen. Zo krijgen we dagelijks adviezen: eet geen koolhydraten, eet geen vet, doe aan intermittent fasting en ga zo maar door. Zoveel verschillende adviezen, dat kan best verwarrend zijn. Hoe vind jij je weg hierin? Wat houdt gezond eten voor jou in en ben je tevreden over hoe je nu eet? Wat zijn de momenten dat je voor ongezond gaat? Voel je wel eens sociale druk om toch dat glaasje wijn te drinken of taartje te eten terwijl je er geen zin in hebt? Heb je al manieren gevonden om die momenten de baas te zijn en hoe doen anderen dat?  Dit gaan we met elkaar verkennen. Zijn er dingen die je wilt veranderen aan jouw eetpatroon? Wat is jouw ideaal hierin en hoe kun je dit ideaalbeeld een stukje dichterbij brengen?

We wandelen deze keer in het Máximapark. We verzamelen bij Anafora Parkrestaurant. We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Doe je mee? Iedereen is welkom! Meld je aan via de rode knop op deze pagina van Utrecht in Dialoog.

Wandel je wijzer

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces

 

Vlinderhof Burendag

Wandelpad richting Anafora Parkrestaurant