Hopplukken bij Maximus

De Maximus Hopoogst 2022

Beste bierliefhebber,
Op zaterdag 10 september a.s. organiseert Maximus de Maximus Hopoogst 2022 voor de Maximus brouwerij (van 10:00-13.30 uur)!

Tijdens deze 8e editie plukken we onze net geoogste Saphir en Cascade hop uit het Máximapark voor ons bier Mockingbird Tipopils ’22, dat eind oktober wordt uitgebracht. Alle trouwe hopplukkers met vrienden en familie en nieuwe geïnteresseerden om hier weer mee te helpen.

Meld je aan!
Ook dit jaar zoeken we weer enthousiaste plukkers. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar bert@maximusbrouwerij.nl .
Geef svp aan met hoeveel personen je komt. Voor de plukkers staat er, naast een biertje na afloop, koffie & thee en een broodje voor de lunch klaar. NB: vol = vol.

Thuisbrouwers
Als thuisbrouwer kun je, volgens traditie, een deel van de verse hop gratis meenemen om thuis het verst mogelijke bier te brouwen. Dit willen we – als kleine tegenprestatie – dan natuurlijk wel even proeven!

Oogstfeest
Klaar met plukken? Blijf nog even hangen voor een biertje… en kom naar de ‘Oogst van Leidsche Rijn’, de 1e editie van een bourgondisch oogstfeest aan de Uilenboslaan in het Máximapark (van 14.00-20.00 uur, op ca. 10 min. fietsen). Binnen Utrecht 900 jaar organiseert Leidsche Rijn dit feest met lokale producenten om te laten zien dat het gebied al eeuwenlang de ‘moestuin van de stad Utrecht’ is. Maximus is een van de initiatiefnemers, dus kun je ook daar van een biertje van onze brouwerij genieten. De entree is gratis!

Festival TREK

Festival TREK

sep 6 - 8, 2024 Gehele Dag Activiteit Activiteitenterrein Eten en drinken

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Geniet van muzikaal talent en kleinkunstenaars. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Lees meer