Oogstfeest bij Steede Hoge Woerd

Komend weekend is het Oogstfeest in stadsboerderij Steede Hoge Woerd in het Castellum. Op zondag 5 september wordt het slot van het tuinseizoen gevierd. Het publiek kan meedoen aan activiteiten, komen kijken, pompoenen en aardappelen oogsten, en groenten en bloemen kopen. Directeur Rob Nillezen over Steede Hoge Woerd, het Castellum, en het Oogstfeest.

Met het jaarlijkse Oogstfeest viert stadsboerderij Steede Hoge Woerd het einde van het tuinseizoen. Dit jaar opnieuw in samenwerking met het Leidsche Rijn Festival. Het wordt een feestelijk dag. Er worden twee- à drieduizend bezoekers verwacht: mensen die komen kijken naar de optredens en meedoen aan activiteiten. Directeur Rob Nillezen: ‘We hebben allerlei activiteiten zoals een pizza-speurtocht, waarbij mensen zelf de ingrediënten voor hun pizza kunnen plukken. De pizza’s worden ter plekke in een steenoven gebakken. Wie dat leuk vindt kan calendula-zalf maken. In het kader van muziekfestival Struinen in de Tuinen treedt muziekgroep Torenhoog uit De Meern bij ons op.’

Lees hier het hele verhaal over Steede Hoge Woerd.

Ga hier direct naar de website van Steede Hoge Woerd voor meer informatie over het Oogstfeest.

Oogsten in de Moestuin van Steede Hoge Woerd

Festival TREK

Festival TREK

sep 6 - 8, 2024 Gehele Dag Activiteit Activiteitenterrein Eten en drinken

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Geniet van muzikaal talent en kleinkunstenaars. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Lees meer