Buurtcamping

Kom jij ook samen met je buurtgenoten kamperen in het Máximapark! De Buurtcamping zorgt voor een bomvol programma met fantastische activiteiten. Neem jij je tentje mee? Van 12 t/m 14 juli ben je van harte welkom.

De kaartverkoop is van start. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Koop hier je ticket.

Het team van de Buurtcamping is al enthousiast aan het werk om de camping voor te bereiden. Wil jij ze ondersteunen in aanloop naar of tijdens het kampeerweekend? Sluit je dan aan bij de groep vrijwilligers. Ze kunnen alle hulp gebruiken! Meld je aan via: maximapark@debuurtcamping.nl

Programma
Knippen, plakken en creatief bezig zijn, het kan allemaal in de creatent.

Maak je eigen tent, vlag of een natuurlijk schilderij. Er is niet alleen een programma voor kids, volwassenen doen uiteraard ook mee!
Maak een prachtige stilte wandeling onder begeleiding van natuurcoach Marije Bergstra. Zumba, dans mee met Linda. Laat je zangkunsten horen tijdens de Karaoke. Zet je spieren aan het werk tijdens de Bootcamp. Of show je looks tijdens de Beautyavond. En nog veel meer!

Lees meer op: Buurtcamping Utrecht Maximapark 2024 – De Buurtcamping
Of kijk op de facebookpagina voor meer actuele nieuwtjes: Facebook

 

Festival TREK

Festival TREK

sep 6 - 8, 2024 Gehele Dag Activiteit Activiteitenterrein Eten en drinken

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Geniet van muzikaal talent en kleinkunstenaars. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Lees meer