Aanslaan Mockingbird 2021

Beste Hopplukkers & vrijwilligers van het Maximápark,

Het Mockingbird bier 2021 is bijna klaar om gedronken te worden! Daarom willen we jullie van harte uitnodigen om op zaterdag 30 oktober a.s. bij Maximus Brouwerij om 14.00 uur aanwezig te zijn voor het aanslaan van het eerste vat Maximus Mockingbird 2021, een échte Tipopils in Italiaanse stijl (5%) gebrouwen met de door jullie geplukte hop uit het Maximápark. Dit evenement zal plaatsvinden in het brouwerijcafé. Ook zullen de eerste blikken met Mockingbird vanaf dat moment te koop zijn. Tijdens deze middag zal, in het bijzijn van o.a. Peter Mocking en Ton Tuijten (commercieel directeur) een deel van de opbrengst van de Mockingbird 2020 aan de Vrienden van het Maximápark worden overhandigd.

Op 30 oktober vindt tegelijk ook ons Oktoberfest plaats van 14:00 tot 00:00 uur. Tijdens dit Oktoberfest zal de Mockingbird uitgelicht worden en geschonken worden van de tap als een van de feestbieren van deze dag. Mochten jullie na het aanslaan van het vat willen blijven om het Oktoberfest met ons mee te vieren dan kunnen jullie alvast een kaartje kopen in onze webshop OF ter plekke na het aanslaan van het vat 3 muntjes kopen (de waarde van een ticket).

Locatie: Brouwerij Maximus, Pratumplaats 2a, De Meern. NB: het bezit van een werkende QR-code is verplicht.

 

Graag horen we voor maandag 25 oktober a.s. of jullie erbij zijn en met hoeveel personen. Dit kunnen jullie doen via een e-mail naar maartje@maximusbrouwerij.nl.